Ammattitaitoista koirahierontaa pk-seudulla ja keski-uusimaalla

Ammattitaitoista ja koiralähtöistä koirahierontaa jo vuodesta 2004, kotikäynteinä  pääkaupunkiseudulla ja keski-uusimaalla (Tuusula, Kerava, Järvenpää, Vantaa, osa Nurmijärveä, osa Espoota, osa Helsinkiä) tai olette tervetulleita kotivastaanotolleni Tuusulan Nahkelaan.

Hieronta helpottaa mm. lihas- ja kalvokireyksiä, vähentää kipuja, tehostaa palautumista sekä rentouttaa ja lisää hyvänolontunnetta. Koirahieronta sopii loistavasti myös ennaltaehkäisevänä hoitomuotona, koska usein lihaskireydet näkyvät ulospäin vasta kun koiralla on jo olemassa olevia lihaskireyksiä, jotka heijastuvat virheasennoin, liikkumisen tai käytöksen muuttumisena. 
 

Asiakaskuntani on hyvin laajakirjoinen urheilukoirista kotikoiriin, pentuihin ja senioreihin, erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviin koiriin sekä leikkausten jälkeisiin kuntoutuksiin.  Jokainen koira on yksilö niin psyykkisiltä kuin fyysisiltä ominaisuuksiltaan ja hieronta tehdään aina koiraa kuunnellen ja yhteistyössä koiran kanssa. 

Ota yhteyttä tiedustellaksesi olisiko hieronnasta apua juuri sinun koirallesi.

Kesäloma 2024

 

Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Facebookissa

 

 

Fysiikkavalmennus hinnasto

Fysiikkavalmennus hinnasto

VALMIIT PAKETIT (verkkokurssit löytyvät alempaa)

Peruspaketti (6kk) verkossa

Koiran fysiikkavalmennus verkossa

Jos haluat kehittää koirasi fysiikkaa omatoimisesti verkossa, hyvien kirjallisten ohjeiden ja videoiden opastuksella. tämä paketti sopii sinulle. Harjoitukset räätälöidään jokaisen koiran tarpeiden mukaan ja kommentoinnit omiin jumppavideoihin.

Perusjumpat ja fyysisen kunnon kartoitus ja suunnitelma

 • Alkukartoitus sähköpostilla
 • Suunnitelman laatiminen koiralle yksilöllisten tarpeiden mukaan
 • Takaosa, etuosa, keskivartalo, koordinaatio, liikkuvuus
 • Fyysinen peruskunto
 • Kirjalliset ja kuvalliset jumppa- ja treeniohjeet sähköpostiin
 • Pääsy treenisovelluksen videokirjastoon koiralle valittuihin jumppaliikkeisiin (6kk ilmainen) Vaatii sovelluksen lataamisen Google Play-kaupasta/Apple Storesta
 • Koirasi jumppavideoiden kommentointi etänä/verkossa paketin voimassaolon ajan

Jumppaliikkeiden jatkoharjoitteet sekä fyysisen kunnon suunnitelman päivitys

 • Päivitetyt jumpat ja suunnitelma kirjallisena sähköpostiin sekä treenisovellukseen

Paketin hinta: 120€ (kesto 6kk) 
Kysy tarjousta saman talouden useammasta koirasta.
Jos tulee tarve hlökohtaiselle lisäohjaukselle etätapaamiselle/livetapaamiselle, se voidaan ostaa erikseen alennettuun hintaan 30min/30€ tai 60min/55€. Paketin ostaneet saavat koirahieronnoista paketin voimassaolo ajan -10% alennuksen listahinnoista.

 

Pentu/kasvavan koiran paketti, räätälöidään koiran iän ja tavoitteiden mukaan (kesto 12kk)

Pennun tai kasvavan koiran fysiikan tukeminen

Onko kotona pentu tai kasvava koira? Mietityttääkö liikunta tai fyysisen kunnon tukeminen, oikeat asiat oikeissa ikävaiheissa? Vai onko tavoitteena tuleva harrastuskoira? Pentujen fysiikan tukeminen alkaa 2kk iästä ja etenee 12kk ikään asti. Mukaan pääsee missä ikävaiheessa tahansa, oli kyseessä kotikoira tai tuleva harrastekoira, koska jokaiselle koiralle valitaan jumpat yksilöllisesti tarpeen ja ikäkauden mukaan. Voidaan aloittaa jo 2kk iästä lähtien, josta edetään eri kehitysvaiheiden mukaan fyysistä kehitystä tukien. Sopii kaikille pennuille ja kasvaville tukemaan aktiivista elämää tai tuleville urheilukoirille kehittämään fysiikkaa nousujohteisesti tulevia lajiharrasteita huomioiden. 

 • Jumpat ikäkausien mukaan noin 2kk:n jaksoissa (5 eri osaa)
 • Saat uusia jaksoja koirasi iän/osaamisen tahtiin
 • Alkukartoitus sähköpostilla
 • Suunnitelman laatiminen koiralle yksilöllisten tarpeiden mukaan
 • Takaosa, etuosa, keskivartalo, koordinaatio, liikkuvuus
 • Fyysinen peruskunto
 • Kirjalliset ja kuvalliset jumppa- ja treeniohjeet sähköpostiin
 • Pääsy treenisovelluksen videokirjastoon koiralle valittuihin jumppaliikkeisiin (12kk ilmainen) Vaatii sovelluksen lataamisen Google Play-kaupasta/Apple Storesta
 • Koirasi jumppavideoiden kommentointi tarvittaessa etänä/verkossa paketin voimassaolon ajan

Pentupaketin hinta: 150€
Jos tulee tarve hlökohtaiselle ohjaukselle etänä verkossa/tapaamiselle Espoossa, se voidaan ostaa erikseen alennettuun hintaan 30min/30€ tai 60min/55€. Paketin ostaneet saavat koirahieronnoista paketin voimassaolo ajan -10% alennuksen listahinnoista.

Urheilevan koiran paketti tulossa...

VERKKOKURSSIT

Lämmittely, jäähdyttely ja palautuminen verkkokurssi

Opit kuinka lämmittelet koirasi tehokkaasti eri lajeissa, 4-osaisen lämmittelyohjelman mukaisesti, jonka jälkeen jäähdyttely, palautus sekä harjoittelun jaksotus. Lue lisää ja osta kurssi verkkokaupastamme tästä

Aktiivisen koiran kehonhuolto verkkokurssi

Kurssilla opit tutkimaan koirasi tuki- ja liikuntaelimistön, tekemään aktiiviset ja passiiviset venytykset, tarkistamaan liikeradat, tekemään rentouttavan kotihieronnan ja havainnoimaan eri tavoin muita mahdollisia tuki- ja liikuntaelinten ongelmia. Kurssin voi ostaa verkkokaupastamme tästä

 

Fysiikkavalmennus hinnasto:

Maksutavat paikan päällä: käteinen, korttimaksut, Klarna 30pv maksuaikaa
Maksutavat verkkovalmennuksissa: korttimaksut etälinkillä, Klarna 30pv maksuaikaa, lasku spostiin (7pv maksuaikaa) Sähköpostilaskulla maksettaessa sisältöihin pääsee kun maksu on suoritettu. 

 • 30 min. / 35€
 • 60 min. / 60€

Yksittäiset live/etä tapaamiset sopii jos haluat keskustella koirasi fysiikan kehittämisestä, arvioinnista tai yksittäisen osa-alueen kehittämisestä esim. takaosa, koordinaatio, etuosa tms., tai haluat tuoda koirasi yksilöohjatulle jumppatunnille.

Kokoa oma porukka vaikka muutaman kerran jumppakurssille (minimi 4hlöä), teidän treenitiloissa tai varataan muu sopiva paikka. Kysy lisää!

Islantilaisneuleet

Alafoss Lopi, 100% islanninlampaan villaa kudotaan mittojen mukaan, rakkaudella suomalaisena käsityönä. 

Erittäin lämmin ystävä esim. kalastukseen, ulkoiluun, veneilyyn ja muihin harrastuksiin.

Tutustu tarkemmin!

DogInMotion

Olemme avanneet koirien hyvinvointiin erikoistuneen verkkokaupan, josta löydät mm. nivelravinteet jotka tarjoavat erinomaisen tuen nivelten, jänteiden, rustojen ja turkin normaalille toiminnalle koiran eri elämänvaiheissa.

Tutustu kauppaamme osoitteessa: doginmotion.fi


DogInMotion - koirien hyvinvointiin erikoistunut verkkokauppa