Tarjoan kotikäynnin lisäksi vastaanottoaikoja kotonani Espoon Kauklahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella, Kehä 3:n kupeessa ja reilusti parkkitilaa autolle. 

Tervetuloa kotivastaanotolle. 

Kotivastaanotto on käytössä myös Covid-19 pandemian aikana. Ajanvaraus ja hinnasto -sivulla on ajankohtaiset ohjeet koronatilanteen aikana. Luethan ohjeet ja rajoitukset ennen ajan varaamista!

Tarjoan nyt poikkeusaikana kotivastaanotolla myös palvelua, jossa voit tuoda koirasi hierontaan ja lähteä itse vaikka lenkille siksi aikaa. Näin vähennämme ihmiskontakteja. Meiltä löytyy hierojalle luotettava apulainen oman perheen sisältä (täysi-ikäinen), joka silittelee ja tarvittaessa namittaa koiraasi hieronnan aikana. Sopii koirille, jotka suostuvat jäämään hoidettavaksi ilman omistajan läsnäoloa. 

Olen laatinut ulkoilureitin kauniissa maalaismaisemissa pituudeltaan noin reilu 4km. Saat mukaasi reittikartan ja täällä ei ole ihmisistä ruuhkaa, nauti maisemista ja ulkoilmasta. Me huolehdimme sillä välin koirastasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kotivastaanotto